Ambassadörer


Så här tycker våra ambassadörer om Multipowers produkter.

Mikael Gumse

Bodybuilding

Mikael Gumse

Idrott för mig är en del av mitt liv.

Redan som 8 åring spelade jag ishockey, fotboll, basket och som komplement för minska skaderiskerna körde jag styrkelyft. Ishockey och styrketräning blev det jag valde till slut i 15 års åldern ända fram tills 20 års åldern då mitt intresse växte mer och mer för bodybuilding. Bodybuildingen blev jag så tagen av då jag älskade utmaningar, motivera, inspirera andra att allting är möjligt det är bara vi själva som sätter gränser för vad vi klarar av…..If you can dream it…..You can do it. ”Arnlod Schwarzenegger”.

Bodybuilding är konst och som en konstnär skulpterar sin figur älskar jag skulptera mig själv. Jag gjorde min första bodybuilder tävling 1999 och har passerat ett 40-tal tävlingar med meriter både på hemmaplan, internationellt och många flera mål framför mig att uppnå.

Med Multipower som stöd att fortsätta göra det jag älskar att göra är jag övertygad om att jag kommer optimera min träning och återhämtning för att nå ytterligare mål samt drömmar i mitt liv.

Alexa Levevik

Womens physique och Body Fitness

Alexa Levevik

Allting började när jag hade fyllt 17år precis och det var min bästa vän som lurade mig till gymmet. Jag har alltid varit intresserad av hälsa och kosthållning men trodde aldrig att jag hade den fysiken som krävs för att få tävla i styrkelyft. 6 månader senare anmälde jag mig till min första styrkelyfts tävling och då jag vann alla 3 discipliner (marklyft,bänkpress och knäböj) Som 18 åring hade jag 3 Guld i Bänkpress, 3 Guld i Marklyft och 3 Guld i Knäböj.

Kort därefter ådrog jag mig under 2010 en diskbråsskada och det tog mig 1 år rehabilitera mig och jag fick även tid att tänka på om jag skulle fortsätta satsa på styrkelyft.

Vintern 2012 bestämde jag mig för att satsa igen fast då på Womens physique och Body Fitness. Jag satsade 110 % och jag stod på scenen igen 2013 på Allstromer Trofen i Womens physique och Body Fitness. Med 1Guld i Womens physique , 1 Guld i Body Fitness (158cm) och 1 Guld i Overallklassen så bestämde jag mig att fortsätta tävla inom Womens physique och Body Fitness. Sedan dess har jag varit med på flera tävlingar med flera framgångar.

Med Multipower som stöd kommer jag att kunna fortsätta göra det jag älskar att göra och är jag övertygad om att jag kommer optimera min träning och återhämtning för att nå ytterligare mål samt drömmar i mitt liv.

Peter Andersson

Crossfit

Peter Andersson

Jag började med Crossfit för 2 år sedan och lyckades kvala till VM i Crossfit i år efter att ha placerat mig som 116 man i världen (11 i Europa) i kategorin masters 40-44 år vilket gör att jag har tagit mig vidare till nästa kval som avgör vilka 20 bästa i världen som får åka till VM i USA.

Jag har en lång ishockey karriär bakom mig där jag spelade många år utomlands. Efter att en ankelskada satte stopp för fortsatt spel så trevade jag mig fram och testade många olika sporter och träningsformer.

När jag sedan fick prova på Crossfit en dag så fastnade jag direkt. Just att Crossfit är så mätbart på alla sett så ser man snabbt resultat och det gör en hungrig på att fortsätta utvecklas och förbättra sin fysiska kapacitet och hälsa.

Som nybliven 40-åring vet jag hur extra viktigt det är med rätt återhämtning och påfyllnad med energi. Multipower ger mig allt det jag behöver för att kunna prestera optimalt på varje pass!

Karin Dike

Crossfit

Karin Dike

Med en lång bakgrund inom bollsporter fann jag Crossfit efter en knäskada.

- Det fantastiska med Crossfit är att du ständigt utmanas att bli en starkare, snabbare, smidigare och smartare atlet.

Efter ett drygt års träning lyckades jag kvala till EM individuellt och året efter, 2015 var jag en del av Crossfit Fabrikens lag som tog en nionde plats på VM i Kalifornien.

I botten är jag utbildad sjukgymnast men har nyligen blivit anställd som heltids-coach på Crossfit Fabriken. Därmed har jag nu möjligheten att utmana min dröm på riktigt och satsa helhjärtat på sporten.

Jag är oerhört tacksam att ha Multipowers stöd bakom mig. De ger mig förutsättningarna att få optimal energi och återhämtning i vardagen.